Снимка Уикипедия,  from São Paulo, Brasil Голямата легенда на футбола започна битката на

...
Снимка Уикипедия,  from São Paulo, Brasil Голямата легенда на футбола започна битката на
Коментари Харесай

Кралят на футбола Пеле претърпя операция

Снимка Уикипедия,  from São Paulo, Brasil 

Голямата легенда на футбола стартира борбата на живота си.

Пеле е в болница от шест дни заради здравословен проблем. 80-годишната бразилска легенда разгласи, че в събота е претърпял интервенция за премахване на съмнителни лези в дясното му дебело черво.

" Туморът бе открит по време на рутинни прегледи. За благополучие мога да се веселя на огромните победи дружно с Вас ", написа в обществените мрежи Пеле.

Информационният уебсайт Globo съобщи, че Пеле минава рутинни медицински прегледи в болничното заведение „ Алберт Айнщайн “ в Сао Пауло, когато бил открит казусът. Бизнес мениджърът на бразилеца Джо Фрага показа, че няма причина за терзание. „ Пълни тестове/скенери/колоноскопия/кръв и други “, написа той в известие. „ Не прави всичко в един ден “.

Новината идва дни, откакто Пеле бе заставен да опровергава информации, че е изгубил схващане. „ Хора, не съм се замайвал и съм в доста положително здраве. Отидох за профилактичните ми прегледи, които не съумях да направя преди поради пандемията “, написа той в обществените мрежи.

Докато здравето му на 80 години остава относително положително, Пеле бе сниман в инвалидна количка през 2017, колабира от отмалялост и бе закаран в болница за към месец, откакто посети Мондиал 2018 в Русия, като претърпя и интервенция за унищожаване на камъни в бъбреците през 2019, написа БГНЕС.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР